Ekim 16, 2024

Dil eğitimi, burs yeterliliği, kariyer desteği

Hakkımızda

Amanos: Büyük bir verimlilikle hazırlanmış bir fırsat

 

 

Diliniz birden fazla dil konuştuğu sürece dünya sizin elinizde. Teknolojinin ilerlemesi ve çevrimiçi hizmetlerin kullanıma sunulmasıyla birlikte, artık geleneksel sınav sürecine gerek kalmadan çevrimiçi olarak dil sertifikası almak mümkün. Aynı gerekli verimlilikle. nasıl ? Bazı farklı platformlar ve web siteleri bu hizmeti sunmaktadır. Elbette değerli sertifikalar verebilecek sertifikalı dil uzmanlarıyla bağlantıları vardır.

Tek yapmanız gereken, onlara adınız ve iletişim bilgileriniz gibi kişisel bilgilerinizin yanı sıra, önceki dil becerilerinizin yanı sıra gerekli temel belgeleri de sağlamaktır.

Burada, diline hakim olduğunuz herhangi bir ülkede çevrenizle kültürel ve mesleki entegrasyona girişten bahsediyoruz. Son derece yetkin ve profesyonel bir dil okulu olarak, Türkiye’den ve yurt dışından gelen öğrencilere her dil seviyesine yönelik Türkçe, Almanca ve İngilizce dersleri sunuyoruz.

Dil kurslarımız A1’den C2’ye kadar değişir ve grup, yoğun ve bireysel dersleri içerir. Önemli olan Türkiye’nin Gaziantep şehrinde bizimle bizzat gelmeniz değil, aynı zamanda çevrimiçi olarak da katılabilirsiniz.

Dil yeterliliğine ulaşmanın iki yolu vardır. İlk yöntem, Amanos Akademi genel merkezinde haftanın günlerine bölünmüş düzenli kurs oturumlarına katılmayı taahhüt etmeyi içerir. İkinci yöntem, profesörlerin ortak bir video kamera aracılığıyla bir grup erkek ve kız öğrenciyle açıklama yaptığı ve ardından herkes arasında tartışma ve yorumların yapıldığı çevrimiçi bir dersi içerir.

„Amanos“nin hedef kitlesi iş arayan veya Almanya’ya gitmek isteyen yabancılardır. Test çevrimiçi olarak alınır. Bu en iyi seçeneklerden biridir çünkü zamandan tasarruf sağlar.
Sertifika, sahibinin belirli bir düzeyde Almanca bilgisine sahip olduğunu doğrular. Sınav sistemi uluslararası standartlara uygundur. Sınav seviyesi öğrencinin bilgisine bağlıdır: A1’den C2’ye kadar değişen farklı seviyeler. Her grup, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini kapsayan kapsamlı değerlendirmelerle yeteneklerini değerlendirir. Testler dilbilgisini, kelime bilgisini ve gerçek dünya senaryolarında etkili iletişim kurma yeteneğini değerlendirir.

Dil seviyelerinin açıklaması:
– A1, bazı günlük ihtiyaçları karşılamak için gereken basit gündelik ifadeleri anlayan başlangıç ​​eğitim düzeyidir: kendiniz hakkında kısa bir hikaye, katılımcı yavaş ve net konuştuğunda basit konuşmalar yapmak.

– A2 – Günlük yaşamın belirli yönleriyle ilgili tek tek cümleleri ve sık kullanılan ifadeleri anlamanızı sağlar. Günlük hayata, eğitime, günlük ihtiyaçlara ve çok daha fazlasına dair sıradan bilgi alışverişine dayalı bir sohbetin sürdürülmesi.

– B1 – Bilgi, boş zaman, eğitim ve iş konularında fikirlerinizi ifade etmenize olanak tanır. Her türlü durumda kendinizi açıklayın ve ilginç konularda tutarlı mesajlar oluşturun. Arzularınızı tanımlayın, bakış açınızı kısaca açıklayın ve fikrinizi ifade edin.

– B2 – Konuşma dilinin, karmaşık metinlerin içeriğinin ve mesleki faaliyetlerin tartışılmasının iyi anlaşılması. Hızlı konuşun ve herhangi bir zorluk yaşamadan net bir şekilde telaffuz edin.

– C1 – dilin yetkin kullanımını gösterir. Öğrenci farklı tematik alanlardaki karmaşık ve kapsamlı metinlere aşina olabilir ve anlamın gizli bileşenlerini tanıyabilir. Hıçkırık olmadan hızlı konuşabiliyor ve kelimeleri seçebiliyor. Günlük ve toplumsal yaşamda dilin esnek kullanımı.

– C2 – İletişim ve yazma kolaydır. Kendiliğinden konuşma, herhangi bir konuda yetkin konuşma ve düşünceleri net bir şekilde formüle etme ve bazı kelimelerin tonlarını vurgulama yeteneği.

Hedeflerinize sadık kalın ve dünyayı güvenle gezin.Bir dil sertifikası alarak potansiyel işverenlere veya akademik kurumlara Almanca konuşulan bir ortamda başarılı olmak için gerekli dil becerilerine sahip olduğunuzu göstermiş olursunuz. Yurtdışında heyecan verici iş fırsatlarının kapılarını açabilir veya Almanca dil kurslarıyla en iyi üniversitelere kabul edilme şansınızı artırabilir.

Bu sertifikayı kazanmak, kapsamlı çalışma ve pratik de dahil olmak üzere büyük miktarda özveri ve hazırlık gerektirir. Ancak zaman yetersizliği veya diğer kişisel sebeplerden dolayı sınava girmek mümkün olmayabilir.Amanos Akademi sertifikasının online olarak alınması, özellikle Almanya’da bir iş nedeniyle kalıcı seyahat isteyenler için caziptir. Partnerlerimizle koordineli olarak farklı fırsatlar yaratmalarına yardımcı olmak için buradayız.

 


Deneyimli eğitim danışmanlarımız, çalışma planlarını mesleki başarı ve kişisel gelişime yönelik güvenilir hedeflere dönüştürmek için öğrencilerle birlikte çalışır.

Doğru ülkeye ve en uygun eğitim sağlayıcısına karar vermek son derece zor bir iştir. Yetenekli danışmanlarımız ve yurtdışında deneyimli danışmanlarımızla, kariyer hedeflerinize ve bütçe tercihlerinize en uygun ülkeyi ve eğitim sağlayıcısını kısa listeye alma sürecinizi kolaylaştırmak için buradayız.

 

 


Adres 23 nissan,üniversite rezidans,82010 nolu sok no:11,27010 Şahinbey/Gaziantep

TELEFON 444 1 593 +90 552 600 50 06


 


https://maps.app.goo.gl/waXiGsiWuBmQPRw99